top of page

IQOS ILUMA MODELLERİ VE TEREA KARTUŞ ÇEŞİTLERİ NEDİR?

Güncelleme tarihi: 4 Mar

IQOS, PMİ (Philip Morris) şirketi tarafından üretilip dünya pazarında günümüzde kullanılan sigaralara göre alternatif olarak üretilip pazara sunuldu. PMİ şirketlerinin iqos kullanıcılarına sunmuş oldukları vaatler, kullanılan sigaraların içinde bulunan karbonhidratlar ve zifir katkılarının HEETS veya TEREA sigaralarının içerisinde bulunmayıp ortak özelliği sadece nikotin bulundurduğu içinde sigara ihtiyacını ilk kullanımdan itibaren karşılayacağı ve normal sigaralar gibi yakarak değilde cihazların ısıtılmasıyla kullanildiği için %90 daha az zarar oluştuğunu belirtti.

iqos iluma






IQOS Iluma modeli, iqos 3 duo ve benzeri olan modellere göre gün içi kullanım süresi daha uzundur. bunun ayarlanabilir adaptör nedeni şarj ömrü diğer cihazlara göre daha uzun ömürlü tek şarjda ortalama 1-1.5 saat arasında dolmakta olup ortalama 20-22 dal TEREA sigara içmenizi sağlar. Bu sayede gün içi sık kullanım yapan mağazaları memnun etmektedir. IQOS Iluma prime modelleri tasarım olarak daha şık ve ergonomik yapısıyla birinci sınıf modeller arasında yer alıyor. Piyasaya göre yeni alternatif sigara modeli olan iqos iluma terea sigaralar ile kullanılmaktadır. Başlıca nedeni, iqos terea sigara tütününün bulunduğu ağız kısmı filitre ile kapalı olduğu için kuruyan tütün cihaza dökülmez bu sayede gün içi kullanımdan sonra cihazda temizleme geresini kalır, bu sayede sizler daha pratik kullanım sağlar. Farklı TEREA çeşitleri, farklı tatlar ve aromalar sunar ve kullanıcıların tercihlerine göre çeşitlilik gösterir. İşte bazı yaygın TEREA çeşitleri:

  1. TEREA Amber: Daha yoğun bir tütün tadı ve aroma profiline sahip olan Amber, geleneksel sigaralara benzeyen bir lezzet sunar.

  2. TEREA Yellow: Daha hafif bir tütün tadı ve aroma profiline sahip olan Yellow, hafif ve tatlı bir lezzet sunar.

  3. TEREA Sienna: Koyu ve zengin bir tütün tadı ile Sienna, daha güçlü bir lezzet arayanlar için uygundur.

  4. TEREA Bronze: Bronze, koyu bir tütün tadı ve belirgin bir aroma sunar.

  5. TEREA Turquoise: Turquoise, naneli bir aroma içerir ve tütün tadına hafif bir taze nane dokunuşu katar.

  6. TEREA Purple: Meyvemsi bir tat profiline sahip olan Purple, bazı bölgelerde "Bilberry" olarak da adlandırılır.

  7. TEREA Silver: Daha hafif bir tütün tadı ve aroma profiline sahip olan Silver, yumuşak bir lezzet sunar.

Bu, yalnızca bazı yaygın TEREA çeşitleridir ve farklı bölgelerde veya pazarlarda farklı çeşitler bulunabilir. TEREA çeşitleri hakkında daha fazla bilgi için, resmi PMI kaynaklarına veya yetkili IQOS satıcılarına başvurabilirsiniz.


iqos iluma prime
iqos iluma prime

IQOS Iluma prime cihazlarınız için üretilmiş olan özel renk seçenekleri iqos iluma oasis, iqos iluma edition we veya iqos iluma limited edition neon renklerde stoklarımızda mevcuttur. Limited edition cihazlardan normal modellerden gelen tek özellik renk ve özel işlemeler harici teknik açıdan bir farklar yoktur daha ayrıntılı bilgi için satış danışmanlarımızdan destek alabilirsiniz alışveriş yapabilirsiniz.




6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page